top of page
Bild_hemsida_sv1.jpg

100

100

sjunger

HUNDRA SJUNGER HUNDRA

Vill du sjunga tillsammans med 100 andra sångare?

Tänk dig att få sjunga tillsammans med 100 andra sångare från hela Sverige och dessutom samla in pengar till ett mycket viktigt och aktuellt ändamål! Jag tycker att det låter helt fantastiskt!

 

Sången vi kommer att sjunga är 100. (Lisa Nilsson, Ana Diaz) Den handlar om ett uppbrott som ses tillbaka på med värme. Tyvärr ser verkligheten inte ut så för många kvinnor. Vi vill på detta sätt uppmärksamma och hjälpa kvinnor som blivit utsatta för våld i nära relationer.

Var med själv och bjud in alla dina vänner som gillar att sjunga så att vi tillsammans kan bli 100 sångare! 

Alla är välkomna och inga förkunskaper krävs. Vi sjunger (och spelar in) sången individuellt så detta är ett helt coronasäkert projekt – helheten kommer dock att bli riktigt maffig, när vi lägger ihop våra hundra röster!

Du kommer även att få möjlighet att vara med på 2 tillfällen/lektioner på zoom där vi tillsammans övar på låten. Dessutom lägger jag ut livesändningar i facebookgruppen Sing your heart out – håll igång kropp och röst! med tekniska tips & trix på hur du bäst övar och spelar in sången. 

 

Allt är helt gratis – du bidrar med lite av din tid och din röst! De insamlade pengarna kommer att gå oavkortat till den ideella organisationen Alla kvinnors hus.  

Fyll i anmälan nedan så skickar jag ett mejl med enkla instruktioner och ger dig tillgång till ljudfiler att öva med.

JAG VILL SJUNGA 100!

bottom of page